Вижте тази история отпреди 25 години Откъде тръгва конфликтът между Васил

...
Вижте тази история отпреди 25 години Откъде тръгва конфликтът между Васил
Коментари Харесай

Откъде тръгна конфликът между Васил Божков и Алексей Петров

Вижте тази история отпреди 25 години

Откъде потегля спорът между Васил Божков и Алексей Петров. Причината е бившата Мис България Наталия Гуркова, която провокира пердах сред охраните на двамата предприемачи пред дома й в столичния квартал Младост преди 25 години. Това беше една от най-обсъжданите тематики в София преди четвърт век, разказана във вестник Уикенд.

Днес, запитана за спомените си от това време, Гуркова, която се завръща в шоубизнеса в последно време, първо сподели, че е не запомнила. После, с леко припомняне от нас стартира да се досеща по малко за някои условия към състезанието и помощта на Петров за него, само че не и за случая след него.

Ето цялата история:

Беше време, когато всяка борческа формация имаше своя фешън организация. " Извън класирането " се състезаваше в сектора единствено Васил Папазов - извоювал след години борби, правото да провежда Мис България. Той беше погубен в близост от вкъщи си в другояче влиятелния Лозенец, а младата му вдовица и някогашен модел Ирина се наложи сама да се оправи с организацията на шоуто от името на фамилната им компания. По това време не беше загадка, че огромни апетити за същото имаше организация Визаж, още повече, че шефката на компанията Жени Калканджиева, сама взела короната на Мис в конкурс на Папазов през 1995 година и влезнала в десетката на Мис Свят. С помощта на Иван Славков, близката до тогавашната формация СИК организация съумя да си обезпечи лиценза за интернационалната конкуренция. Но Папазова държеше правата за по-престижния и по-интересен Мис Веселена на милиардера, а по-късно президент Тръмп. 

Папазова откри " тил " в лицето на близката до Алексей Петров организация АИДА. Даже в нейния салон в Лозенец, близо до Японския хотел, в този момент Маринела, показа и участничките в състезанието. По това време за Петров и Златко Баретата - една от знаковите персони на неговото заравяне тези дни, се знаеше, че държат групировката Аполо и Болкан.

Ирина провежда състезанието. Коронова красивата Наталия Гуркова, по-късно наречена даже Мис България на всички времена. Какъв потрес и смут обаче настъпи в средите на мощните мъже и красивите дами, когато се разбра, че през нощта на прибирането си вкъщи, съпроводена от защитата на АИДА, тя е предстояща от друга защита. Оказа се, че хубавицата има контракт с организацията Джей Моделс, която пък беше от обръча на Васил Божков.

Какво тъкмо е станало в онази тъмна доба Миската през днешния ден е не запомнила, а на местопроизшествието не са участвали нито публицисти, нито органите на реда, с цел да има вести от очевидци. Легендите обаче са налице и с половин уста са потвърждавани от тогавашните фешън босове.

Както тогава, по различен мотив, беше ги оценил с възприятие за комизъм самият Божков, в лицето на боса на близката до него отраслова организация: " Че си необут, необут си "...  

Кой къде е през днешния ден?

АИДА няма, Алексей го няма също. Много от водачите на СИК също бяха убити, а организация Визаж на процедура я няма. Васил Божков се върна от Дубай, а ориста на тогавашната му фешън компания е като на сик-аджийската и на висаджийския й еквивалент Ъндърграунд - Ексграунд.

Ирина Папазова преди малко избра Мис Бургас и Мис Варна, а Наталия Гуркова беше звездата на галите. Тя приготвя и нов собствен фешън план, за който в допълнение ще ви осведомяваме скоро. Сама отглежда двете си деца в София, откакто брачният партньор й - черногорец с царско име от диамантения бизнес, беше погубен в близост от вкъщи им в ЮАР преди години.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР